Ісус Христос з автоматами в новому фільмі «Залізне небо: Наступна раса» (Iron Sky: The Coming Race) може образити почуття віруючих (відео)

Наступна раса» (Iron Sky: The Coming Race). В цьому фільмі є персонаж Ісус Христос.  Спаситель всіх християн зображується тут не як люблячий і милосердний, а мстивий вбивця грішників. Вийшов трейлер, де ми можемо побачити Христа з автоматами, який розстелює ближніх.

Звісно, що висновки робити поки рано, але скоріш за все майбутній скандал неминучий. В промо ролику ми бачимо небагато, тільки як Ісус Христос встає з хреста, ламає його, а потім з двома автоматами вершить свій суд. Зважаючи на те, що Іса є останнім пророком перед Мухаммедом  в ісламі, а християни вважають його Сином Божим, скандал може розгорітися.

Почуття віруючих образити легко. Ми спостерігали за мітингами проти фільмів Дена Брауна, карикатур на Діву Марію, заборону книгу Салмадіна Рушді та ін.


Фільм Тіма Вуоренсола «Залізне небо: Наступна раса» (Iron Sky: The Coming Race) знятий в жанрі комедійний бойовик. Фантазія автора зайшла далеко, але справді віруюча людина, буде розуміти, що Христос Тіма Вуорерсола не є Ісусом, Корану, Біблії.

Поділитися з друзями
портал Wake Up Media
Додати коментар

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.