«Тихоокеанський Рубіж: Повстання» (Pacific Rim: Uprising)

«Тихоокеанський Рубіж: Повстання» (Pacific Rim: Uprising) 2018 – це продовження фільму «Тихоокеанський Рубіж» 2013 року. Щось позитивне писати про це «кіно» важко. Спецефкти хороші, але і їх мало. Нас чекають 3 монстри, один робот, один супермонстр, які намагаються знищити Землю. Все!

Проект «Тижоокеанський Рубіж: Повстання»  зняв режисер Стівен С. ДеНайт Акторська гра  не надто хороша. Сюжет в цій маячні дуже жахливий, нелогічний, примітивний. Спадок оригінального Гільєрмо Дельторо зіпсували. Жадні продюсери вставили китайців, різні національності, але не зробили фільм, хоч трохи цікавим.

Спостерігаючи за цим всім на великому екрані, дивуєшся, наскільки халтурно пророблена «робота». Оператор нічим не дивує. Монтаж вдалим, ніяк не назвеш. Акторська гра не радує, персонажам не віриш, їм не хочеться співпереживати. Один екшен, який з’являється частково в  проекті «Тихоокеанський Рубіж: Повстання» не рятує провальну франшизу.

Найгірше, що продюсери націлені робити третю частину. Хай Бог милує від такого! В нас вже були: «Трансформери», «Могутні Рейнджери», «Годзилла». «Тихоокеанський рубіж 3», наче страшний кошмар. Нехай він не стане реальністю. Продовжуйте інші атракціони, знімайте Форсажі, тільки не «Рубежі». Вистачить  двох частин цього проекту. Найкраще передивитися оригінальний «Тихоокеанський Рубіж» від Гільєрмо Дельторо і забути за витвір 2018-го року.

Поділитися з друзями
портал Wake Up Media
Додати коментар

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

  1. Миколка

    Повна муть! Як таке можна знімати? Навіть не тратьте свій час на цю дурню

    Відповіcти